annaholmstroms

Pissdag

Kategori: Allmänt

Denna dag vill jag glömma så fort som möjligt... Har legat i sängen hela dagen med persiennerna nere. Har bara känt att allt är värdelöst just nu.. Vet dock inte riktigt varför utan de bara känns så. Har inte ens velat kollat på film. Och har knappt någon träningsvärk från igår så då blev man ju ännu deppigare.. Aja, hoppas på att morgondagen blir bättre, för då måste jag in och träna.
Bye bye

Dagens träning

Kategori: Allmänt

Hade ju då ben på schemat idag. Hade jättestora förväntningar eftersom det gick så bra på förra BenpassFredag och jag fick sån sjukt träningsvärk. Men passet idag kändes inte lika bra. Helt ärligt så kändes det skit. kanske berodde det på att jag var på det andra gymmetoch inte det jag brukar vara på? Eller är det dieten som är inne och spökar? Aja, huvudsaken är att jag har tränat iallafall, så får vi se imorgon om jag får någon träningsvärk.
 
Imorgon står rygg schemat och jag är förväntansfull. Rygg tycker jag kan vara lite svårt och få en bra kontakt med, men vi får se hur det går imorgon. Juste, idag har jag ju beställt lite grejer från MM sports och det blev:
Casein med choklad smak
100 Whey med päronsplit smak
Kokosolja
Multivitamin tabletter
En ny shaker
 
Allt är ifrån Body Science. Hoppas det kommer snart :) Nu blir det ett avsnitt av Criminal Minds.

Måndag 13 oktober

Kategori: Allmänt

Nu på morgonen har jag mätt och vägt mig. När jag började dieten i onsdags hade jag bara vägt mig så jag kände att nu på en måndag var väl en bra dag att ta mått. Då till siffrorna:
Startvikt: 73,2 kg
Efter 5 dagar:
Vikt: 70,9 kg
Midja: 85 cm
Navel: 98 cm
Stuss: 106 cm
 
Eftersom att jag inte hade np mått från början så kan jag inte säga något om det men däremot så har ju vikten gått ner. På fem dagar har jag alltså gått ner 2,3 kg. Undrar då hur mycket jag kommer att ha gått ner efter 30 dagar? :)
Nu ska jag ta och beställa lite grejer från MM sports :)