annaholmstroms

Veckan

Kategori: Allmänt

Denna vecka har vi haft praktik i skolan och jag o Mandi har varit på Granngården i Östhammar, vilket var skitkul! Vi fick bland annat packa upp massa leveranser, pressa kartonger ute på lagret, där vi i princip bodde haha nej då men vi var där ute rätt så mkt mycket. Sen så fick jag även stå i kassan och det är för att jag har fått sommarjobb där!!! SOMMAREN ÄR RÄDDAD! Haha nej men ungefär :P Och så kommer jag även få jobba lite extra både innan och efter sommaren hoppas jag :) Och då blir det främst helger men kanske även några kvällar efter skolan :D Och det är ganska bra betalt om jag har förstått rätt (Y) Och alla som jobbar där är verkligen jätte trevliga och roliga så det är ett plus :) Och Anders, chefen, tyckte vi var dom bästa praktikanterna som dom har haft så det kändes ju rätt så bra :D
Igår så var jag till tandläkaren för undersökning och allt såg bra ut förutom en gammal lagning som inte är riktigt bra så jag ska dit på torsdag och göra om den ;)
På lovet ska jag till mamma typ, torsdag-fredag om inte något annat dyker upp, och sen på onsdag ska jag in till skolan och göra ett svenska prov, vilket jag faktiskt tycker är helt okej eftersom då har jag något att göra ist för att sitta här och dega.. Och bara för att jag nämnde de så ska jag ut på en promenad nu, i det jätte härliga vädret, eller not! Det är ju minus grader ute och snöö, brrrr!!

I'm not perfect, I'm just me

Kategori: Allmänt

nej får börja sätta fart nu om det ska hända något!

skriva av sig

Kategori: Allmänt

måste bara skriva av mig....
blir så jävla trött på att du alltid, ALLTID ska förstora upp en grej... fattar inte grejen med det -.-
tycker det är jävligt lågt att du säger att vi ska gå ut helgen en vecka efter du har fyllt åt för att du jobbar den helgen innan, men så ser man på fb att du gick ut endå... och så blir du sur på mig när jag inte vill gå ut nästa helg, åååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...........................................................
just nu känns dwe inte så bra, men om du hade frågat i början av februari då hade jag sagt att allting var jävligt bra, med skolan, familjen allting! men nu vettefan vad som är bra längre..... but I'm a figther and I can do this!